Nepoznávám tě, kdo jsi?

Tento web je pouze informační a slouží pro naše přátele, kamarády, blízké a sousedy :-)

Nejčastěji používané suroviny:
mouka chlebová pšeničná a žitná tmavá, mouka pšeničná a žitná celozrnná, domácí voňavý žitný kvásek, český kmín, podmáslí z Vysočiny, černé pivo, semínka (slunečnicová, dýňová, sezamová, lněná, konopná, chia), cibule, škvarky.

Vysvětlivky k názvům:
Bourák: poctivý kváskový kmínový chléb z žitné celozrnné mouky, pšeničné tmavé mouky a podmáslí.
Popelka: těsto z žitného kvásku a pšeničné tmavé mouky s přidanými semínky (slunečnice, dýňe, sezam, lněné semínko, případně i chia nebo konopné semínko).
Cibulový: žitný kvásek, pšeničná tmavá mouka a černé pivo s krásně voňavou osmaženou cibulkou pro nezaměnitelnou chuť.
Škvarkový: tak zde není co dodat, krásně vláčný chleba s křupavou kůrkou a čerstvými škvarky, prostě mňamka.
Mlynář: žitný kvásek, pšeničná celozrnná a chlebová mouka, podmáslí, ovesné a žitné vločky a pro vláčnost ještě jedna strouhaná brambora.